I.A.P. | Flower and Portrait Photographers

Florensis Cutflowers 

Florensis Cutflowers

In opdracht van Florensis Cutflowers valentijns- en voorjaarsfotografie van desoigns gemaakt door Tiffany van Lenten

Florensis is een innovatief tweedegeneratie familiebedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht, opgericht in 1941 onder de naam Hamer Bloemzaden. Het bedrijf heeft wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers. Met 2000 toegewijde en hooggekwalificeerde medewerkers uit Nederland, Europa en ver daarbuiten, produceert Florensis jaarlijks meer dan 1 miljard jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek.

Fabelicious - Everlasting Beauties.  

Fabelicious - Everlasting Beauties. Lifestyle and product Photography for Fabelicious.com. Sustainable dried roses. Photography is used in on- and offline communication. For more information about Fabelicious Dried Roses visit www.fabelicious.com

Aerial Photography and film of the baptism of a new Tulip for S Schouten BV. 

Aerial Photography and film of the baptism of a new Tulip for S Schouten BV.

The logo and the text #staystrong during the corona outbreak for the baptism of a new tulip named "Stay Strong" More information about stay strong flowers you can find on www.staystrongflowers.nl, an initiative of Schouten Tulips BV


Floral Fundamentals | editorial photography of floral designs 

Floral Fundamentals | editorial photography of floral designs

More than 160 designs. An equal amount of flowervariaties. !2 international floral designers. From Sweden, to Greece. From Poland to Belgium.


2 Days of editorial floral photography for the digital magazine of Floral Fundamentals.


This bridal design is by Ivan Bergh (www.ivanbergh.com)

Orpheus & Eurydice | Murmellius Gymnasium Alkmaar 

Orpheus & Eurydice | Murmellius Gymnasium Alkmaar

Ontwerp entreekaarten, poster en fotografie van de voorstelling Orpheus & Eurydice voor het Murmellius Gymnasium te Alkmaar.


Jaarlijks voert een grote groep leerlingen van het Murmellius Gymnasium onder leiding van Robert Grijsen en Jan van Zel,m een klassieker op in een modern, muzikaal jasje. Dit jaar de tragedie Orpheus & Eurydice met een behoorlijke twist in het originele, klassieke plot.

2Dezign | YourLily 

2Dezign | YourLily

In opdracht van 2Dezign en YourLily sfeer en productfotografie.  In tegenstelling tot eerdere shoots staat dit keer de sfeer centraal en vervult het product een meer ondergeschikte rol. 


Stichting YourLily is een onafhankelijke stichting die promotie van leliebloemen in de meest brede zin van het woord tot doel heeft.Royal van Zanten | Inge Quint Flower Art 

Royal van Zanten | Inge Quint Flower Art

Ter ondersteuning van de marketing activiteiten van 4 lelie rassen product en sfeerfotografie in opdracht van Royal van Zanten en Inge Quint Flower Art Beelden worden ingezet in zowel online als offline marketing activiteiten.


Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen zij door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings-, vermeerderings- en teelttechnologieën en door intensieve samenwerking met partners binnen de keten.


Inge Quint Flower Art staat voor innovatief bloemwerk, perfecte styling en service. Klassieke bloemsierkunst is de basis maar ‘the sky is the limit’! De essentie van IQ Flower Art is van iedere opdracht iets unieks te maken. Het IQ team werkt met de mooiste bloemen op de prachtigste locaties van Amsterdam tot winters Oostenrijk, Turkije, België, Duitsland, metropool London, authentiek Italië, het grote China, maar vooral vanuit ons atelier waar we opdrachten voorbereiden en realiseren. Duurzaamheid, recycling, kwaliteit en de verschillende seizoenen staan daarbij voorop.

Mirakuleus en Dijk van Dijk | Masters in Hydrangeas 

Mirakuleus en Dijk van Dijk | Masters in Hydrangeas

Sfeerfotografie nieuw ontwikkeld schap en promotionele video in opdracht van Mirakuleus | Merkenbouwers in vers.


De familie Van Dijk kweekt hun gewassen met hart en ziel. Van groenten en fruit in 1928 naar Hydrangea’s sinds 1990. Robin van Dijk is samen met zijn broer Marc van de derde generatie. Robin is een echte Meesterkweker. Hij ‘ademt’ hortensia. Zijn liefde voor het product is merkbaar voor iedere koper van de ‘masterpieces’ van Dijk van Dijk. Niemand kan zijn meesterschap in hortensia’s, zijn oog voor detail en visie op de markt overtreffenThe joy of wonder

Gerbera | Inspiratiefotografie winter 2018-2019 

Gerbera | Inspiratiefotografie winter 2018-2019

In opdracht van 2Dezign product en sfeer fotografie voor de 'Coloured by gerbera' campagne . fotografie wordt zowel online als offline gebruikt ter inspiratie voor bloemisten


www.colouredbygerbera.com


www.2dezign.nl


Fidrio Exclusice Collection | folder voorjaar 2019 

Fidrio Exclusice Collection | folder voorjaar 2019

Sfeerfotografie voor de  collectie voorjaar en zomer 2019.  Fidrio gebruikt de verschillende beelden voor zowel analoge als digitale marketing. Je vindt Fidrio o.a. op Facebook en instagram met de #fidrio.


Fidrio werkt alleen B2B en verkopen hun glaswerk via dealers over heel de wereld


www.fidrio.com

Product Fotografie WBE Group 

Product Fotografie WBE Group
GROEN  IS DE BASIS

Product- en Sfeerfotografie ten behoeve van promotionele doeleinden, Zowel analoog als digitaal,


WBE importeert  decoratiegroen en exoten vanuit de hele wereld. WBE is, sinds de oprichting in 1977, uitgegroeid tot een bedr­ijf met meer dan 60 medewerkers, verdeeld over twee locaties.


Het decoratiegroen dat zij verhandelen, is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde kwekers in de hele wereld;  Afrika, Azië, Australië, Noord- en Centraal-Amerika, maar ook Europese landen als Frankr­ijk, Duitsland en Italië.product en sfeerfotografie LEVOPLANT 

product en sfeerfotografie LEVOPLANT

Product en sfeerfotografie voor LEVOPLANT ten behoeve voor onder andere Social Media kanalen, Levoplant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van Phalaenopsis en Cordyline australis. Zij behoren tot de top van de potplantenkwekerijen in Nederland, door middel van een goede kwaliteit en samenwerking met bedrijven in de keten. Het bedrijf bestaat uit vier verschillende locaties in het Westland met een totale oppervlakte van 135.000 m2.


In samenwerking met GREENN. GREENN helpt bedrijven met het ontdekken van zakelijke kansen in landen als Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij het professionaliseren van de uitstraling van bedrijven door middel van, onder andere, het ontwikkelen of verbeteren van de website, de optimalisering van het gebruik van social media of het ontwerp van promotiefolders om zo de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten.

Corporate photography Dümmen Orange by 2Dezign and I.A.P, 

Corporate photography Dümmen Orange by 2Dezign and I.A.P,

For a large company in the flowerindustrie, Dümmen Orange we shot the corporate photography together with the creatives of 2Dezign.


With deep-rooted commitment to their people, their values and  their unsurpassed passion for excellence, Dümmen Orange is uniting the world through the language of flowers

Fidrio Exclusive Collection | collectie voorjaar 2019 

Fidrio Exclusive Collection | collectie voorjaar 2019

Voor de collectie voorjaar 2019 de product en sfeer fotografie voor website en folder van Fidrio Exclusive.  Ruim  150 nieuwe items gefotografeerd voor webshop en de verschillende nieuwe series in passende setting gefotografeerd


www.fidrio.com

Dümmen Orange | registratie Flower Party 2017  

Dümmen Orange | registratie Flower Party 2017 Registratie van de "Flower Party"  bij Hotel van Oranje voor Dümmen Orange. Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van Directielid H. Kloppenburg.

Floral Fundamentals | Digital Inspirational Magazine Issue 10 

Floral Fundamentals | Digital Inspirational Magazine Issue 10 Editorial photography and frontcover for Floral Fundamentals digital magazine Issue 10. Floral inspiration from selected Dutch growers, suppliers and international florists

2Dezign | Concept Factory | Just Chrys Campaign 2017 

2Dezign | Concept Factory | Just Chrys Campaign 2017 Just Chrys Campaign 2017-2018.  Lifestyle photography for Chrysantemum. Flower design and realisation by 2Dezign Holland.

Hydrangea | ELLE Decoration UK 

Hydrangea | ELLE Decoration UK Promotional  interior Shoot with Hydrangea for 2Dezign at Combitex , Holland. Online campain for ELLE decoration UK

Murmellius Gymnasium  | theaterfotografie 

Murmellius Gymnasium  | theaterfotografie Fotografie plus  ontwerp poster en entreekaart Tijl Uilenspiegel; een muzikale toneelvoorstelling van het Murmellius Gymnasium te Alkmaar.

2 Dezign |  productfotografie Gerbera 

2 Dezign |  productfotografie Gerbera Productfotografie 2 Dezign voor de wintercatalogus Gerbera ( promotie commissie Gerbera; Coloured by Gerbera )

2 Dezign | productfotografie 

2 Dezign | productfotografie Promotionele fotografie in Sint Petersburg, Rusland. Fotografie is o.a. gebruikt voor de groen en bloembeurs Flora Decora in de Frankfurter Messe

Gemeente Hollands Kroon | bedrijfs en portret fotografie 

Gemeente Hollands Kroon | bedrijfs en portret fotografie Naar aanleiding van het 5 jarig bestaan van de Gemeente Hollands Kroon werd een magazine uitgegeven. Naast portretten van geïnterviewden is het magazine gevuld met foto's uit de hele gemeente

Van der Lugt Lisianthus | Product en Lifestyle fotografie 

Van der Lugt Lisianthus | Product en Lifestyle fotografie In opdracht voor  van der Lugt BV fotografeerden we, op locatie bij Rivièra Maison in Rotterdam, voor de nieuwe catalogus.
Send e-mail* Input required
Website by Tomston